Καλωσορίσατε στην Άγρια Γαία!

Η Αγριά Γαία είναι ένα μέρος.... είναι μια οικογένεια...... είναι μια ιδέα!

Αφήστε μας να σας συστήσουμε στη μοναδική πατρίδα μας! Γνωρίστε τους ελαιώνες μας, τις πορτοκαλιές μας και τη μοναδική ομορφιά της Λακωνικής γης!

Γνωρίστε μας! Μάθετε πώς σκέφτεται και ενεργεί η οικογένειά μας για να σας προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας!

Μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα μας! Περιμένουν να κάνουν πιο εύγευστες τις μαγειρικές δημιουργίες σας και ταυτόχρονα να προστατεύσουν την

υγεία των αγαπημένων σας!

Εξερευνήστε τη γη μας ... εξερευνήστε τους ανθρώπους μας ...

εξερευνήστε τα προϊόντα μας ....

Tα προϊόντα μας

Aποστολή μας είναι να σας παρέχουμε Εξαιρετικά Φυσικά και Λειτουργικά Τρόφιμα!

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο "Agria Gea" παράγεται αποκλειστικά στους οικογενειακούς ελαιώνες μας. Χρυσοπράσινο χρώμα και έντονο, βαθύ άρωμα, ελαφρώς πικάντικη αλλά πολύ φρουτώδης γεύση και εξαιρετικά οργανοληπτικά χαρακτηριστικά με προστατευτικές ιδιότητες για την υγεία, το καθιστούν σύμμαχο τόσο στις δημιουργίες μαγειρικής σας όσο και στην ενίσχυση της υγείας σας!

Τα εσπεριδοειδή είναι από τους πιο φυσικούς και γνωστούς συμμάχους στην προστασία της υγείας και της καλής λειτουργίας του μεταβολισμού. Σας προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία εσπεριδοειδών (πορτοκάλια, μανταρίνια) για να καλύψετε τις ανάγκες σας όλο το χρόνο!

Γνωρίστε τα προϊόντα μας

Γεύση & Υγεία

"Αφήστε το φαγητό να είναι το φάρμακό σας και το φάρμακο να είναι η τροφή σας" (Ιπποκράτης, πατέρας της ιατρικής, 431 π.Χ.)

Πιστεύουμε ότι κάθε τι αναγκαίο για την υγεία μας, μας το παρέχει η φύση απλόχερα απλά δεν είναι πάντα εμφανές ή γνωστό.

Έτσι, καθώς μοιραζόμαστε μαζί σας τους μοναδικούς θησαυρό με τους οποίους η γη μας είναι προικισμένη, αισθανόμαστε υποχρεωμένοι να σας ενημερώνουμε με χρήσιμα άρθρα για τη διατροφή σας και να σας προσφέρουμε εύγευστες και υγιεινές συνταγές.

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μένετε πάντα ενημερωμένοι!

Συνταγές Άγρια Γαία

LOGIN