Η ιστορία μας

Η δική μας «Γαία» βρίσκεται στο νοτιότερο κομμάτι της Ηπειρωτικής Ελλάδας, στην Λακωνία. Στην εύφορη κοιλάδα του Ευρώτα, πορτοκαλιές, μανταρινιές και λεμονιές σου πλημμυρίζουν τις αισθήσεις με ζωηρά χρώματα και μυρωδιές, ενώ στην πεδιάδα του αρχαίου Ασωπού, ελαιώνες ξεχειλίζουν τους κάμπους. Κορωνέϊκες ελιές,  σε ένα τόπο ευλογημένο με ιδιαίτερο μικροκλίμα και πλούσιο έδαφος λες και είναι σχεδιασμένο να δίνει καρπούς γεμάτους αρώματα και γεύση.

Οι ρίζες μας ξεκινούν από τις απαρχές του προηγούμενου αιώνα, ο κορμός μας όμως είναι ο παππούς Δημήτρης και η γιαγιά Χρυσούλη, που 50 χρόνια πριν την ίδρυσή μας, με στοργή, αγάπη και φροντίδα φύτεψαν τα πρώτα τους δένδρα. Τα παιδιά τους, η Παναγιώτα, ο Γιάννης και ο Χρήστος, μεγάλωσαν μαζί με τους όμορφους ελαιώνες και πορτοκαλεώνες στην ιδιαίτερη Λακωνική Γη αναπτύσσοντας το ίδιο πάθος και σεβασμό για τους καρπούς της.

Σήμερα, παραγωγοί τρίτης γενιάς, με μεγάλη εμπειρία, με πλεονέκτημα την εκπαίδευση και βαθύ σεβασμό στην παράδοση, συνεχίζουμε να παράγουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και γευστικά άριστα.

Το 2018 λειτουργούσαμε έντονα στον τομέα της τυποποίησης, εκπληρώνοντας ένα μακροπρόθεσμο όνειρο να μοιραστούμε τα προϊόντα μας, εκείνα με τα οποία μεγαλώσαμε και αγαπήσαμε, με εκείνους που είναι επιλεκτικοί στη γεύση και προνοητικοί για την υγεία τους.

Gallery

LOGIN