Πιστοποιήσεις-Βραβεία

Εφαρμόζουμε αυστηρά Σύστημα Ολοκληρωμένης Διαχείρησης καλλιέργειας AGRO 2.1-2.2/3 υπό τις οδηγίες εγκεκριμένου γεωπόνου-τεχνολόγου τροφίμων. Τα χρόνια εμπειρίας μας εξασφαλίζουν την επιλογή των καλύτερων καρπών, εξασφαλίζοντας έτσι την ανώτερη ποιότητα και την εκλεπτυσμένη γεύση που χαρακτηρίζει τα προϊόντα της Agria Gea. 

Τα προϊόντα μας υπόκεινται σε αυστηρούς ελέγχους ποιότητας που συμμορφώνονται με όλα τα διεθνή πρότυπα για την ασφάλεια και την ποιότητα των τροφίμων (HACCP).

Η πρωτογενής παραγωγή του ελαιολάδου (παράδοση-έκθλιψη) πραγματοποιείται σε πλήρως αναβαθμισμένο ελαιοτριβείο το οποίο πιστοποιείται σύμφωνα με ISO 22000:2005 (ασφάλεια τροφίμων στην παραγωγή). Στην συνέχεια το προϊόν τυποποιείται σε σύγχρονη μονάδα τυποποίησης και συσκευασίας ελαιολάδου, η οποία διαθέτει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις ISO 22000:2005, ISO 22005:2007 και IFS Food 6.1.

Για λόγους ασφαλείας και ποιότητας, βεβαιώνουμε ότι οι προμηθευτές και οι συνεργάτες μας είναι πιστοποιημένοι με ISO: 22000 και HACCP.

Η εταιρεία μας είναι μέλος του μη κερδοσκοπικου οργανισμού Παγκόσμιο Κέντρο Ελιάς για την Υγεία που ως αποστολή έχει να ανυψώσει οικονομικά όλο τον κλάδο ελιάς και ελαιολάδου στην Ελλάδα και διεθνώς μέσω πιστοποίησης, έρευνας και εκπαίδευσης σχετικά με τα οφέλη των προϊόντων της ελιάς για την υγεία.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

  • Gold medal - Athena International Olive Oil Competition 2020
  • Bronze Standard of Excellence - Olympia 2019 - High Phenolic Content
  • Silver medal - Athena International Olive Oil Competition 2018

Gallery

LOGIN