Η διαφορά της Άγριας Γαίας

...Ή γιατί να επιλέξετε τα προϊόντα μας!

  • Δεν ισχυριζόμαστε ότι έχουμε το καλύτερο ελαιόλαδο. Αλλά εγγυόμαστε ότι το λάδι μας τεκμηριωμένα έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που το κατατάσσουν επάξια στα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα που έχουν υγειοπροστατευτικές ιδιότητες. Η επίσημη επιβεβαίωση έρχεται από τις αναλύσεις που γίνονται κάθε χρόνο από το τμήμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
  • Η παραγωγή μας είναι πεπερασμένη και κάθε χρόνο η ποσότητα του παραγόμενου ελαιόλαδου διαφέρει. Και όχι αυτό δεν είναι αρνητικό. Διαθέτουμε στους πελάτες μας 100% εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο. Κάθε μπουκάλι περιέχει το καθαρό απόσταγμα από τις ελιές χωρίς προσμίξεις, και συνοδεύεται από ένα μοναδικό QR που προσδιορίζει από ποιον ελαιώνα έχει προέλθει και τι επεξεργασία έχει υποστεί. Και για να είμαστε ακόμα πιο διαφανείς εφαρμόζουμε σύστημα ιχνηλασιμότητας σε κάθε στάδιο της παραγωγής από την ελαιοσυγκομιδή έως την τυποποίηση.
  • Η σοδειά μας προέρχεται από μικρούς ελαιώνες που τοποθετούνται σε διαφορετικές περιοχές με διαφορετικό μικροκλίμα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το λάδι από κάθε περιοχή, παρόλο που έχουν παρόμοια οργανοληπτικά χαρακτηριστικά ποιότητας, να έχουν διαφορετική γεύση, ένταση και χρώμα. Σας καλούμε να ανακαλύψετε τις γεύσεις που παράγονται στους ελαιώνες μας και να διαλέξετε αυτή που σας ταιριάζει καλύτερα!
  • Τέλος επειδή ένας από τους κύριους στόχους μας είναι η ανάπτυξη μιας σχέσης εμπιστοσύνης με τους ανθρώπους που εμπιστεύονται εμάς και τα προϊόντα μας θεσπίσαμε το πρόγραμμα επιβράβευσης πιστών πελατών. Προτρέπουμε τους πελάτες μας να κάνουν κράτηση της ποσότητας ελαιόλαδου που θα χρειαστούν πολύ πριν την επόμενη ελαιοσυγκομιδή για να εξασφαλίσουν ότι θα απολαύσουν το λάδι που έχουν επιλέξει σε προνομιακές τιμές.

Τα προϊόντα μας είναι υγιεινά , περιορισμένα, αυθεντικά και αξιόπιστα! Απολαύστε τα!

LOGIN